pickup icon

Magisk Black Angus Flapstek: Enkel matlagning med fantastisk smak


Vi är stolta över att presentera en dold skatt i köttvärlden - Black Angus Flapstek. Nu tillgänglig på Percys Kött i Norrviken och Täby Park, detta robusta och smakrika stycke kött väntar på att bli din nästa favorit.

Att tillaga en Black Angus Flapstek kräver inte mer än ett hett grilljärn och dina favoritkryddor. Den trivs bäst under snabb, het tillagning och belönar dig med en succulent smak och saftighet som är oöverträffad. Black Angus Flapstek älskar starka smaker, så bjud in den till ett marineringsbad i dina favoritkryddor i några timmar eller över natten för att förhöja dess smakprofil.

 

Flapstek från Percys Kött, utsökt köttdetalj

För att börja, hett upp ditt grilljärn till högsta värme och låt din Black Angus Flapstek vila i rumstemperatur. Strö över dina favoritkryddor, kanske en blandning av grovmalen svartpeppar, flingsalt, vitlökspulver och en nypa rökt paprika.

Lägg din Flapstek på grilljärnet och stek i 4-5 minuter på varje sida för medium rare. Utsidan blir underbart karamelliserad medan insidan förblir saftig och full av smak.

När du väl är klar, låt köttet vila i 10 minuter för att låta safterna fördela sig innan du skär det. Kom ihåg att skära mot köttfibrerna för extra mörhet.

Din Black Angus Flapstek är nu redo att avnjutas! Servera med något så enkelt som en chimichurri, en färskpotatissallad eller bara en sallad med din favoritdressing. Oavsett hur du väljer att servera, kommer denna Black Angus Flapstek att förvandla varje måltid till en kulinarisk fest.

Denna introduktion till Black Angus Flapstek är bara början. Med dess rika smakmöjligheter, är den enda gränsen din fantasi. Så kom till Percys Kött i Norrviken och Täby Park, ta hem en Black Angus Flapstek, experimentera och njut av en ny värld av smakupplevelser!

För beställning: 

https://percys.se/products/flapsteak