pickup icon

Hängmörad T-Benstek - Perfekt till sommarens grillkvällar


Njut av sommaren med den ultimata grillupplevelsen - vår läckra hängmörade T-benstek. Varje stek är omsorgsfullt vald och mörad i perfekt temperatur och fuktighet i minst 21 dagar, vilket gör köttet saftigt, smakrikt och otroligt mört. Det finns inget som kan jämföras med den djupa, rika smaken av vår högkvalitativa T-benstek. Gör ditt nästa grillparty minnesvärt med detta utsökta tillskott från Percys Kött, tillgängligt nu i både Norrviken och Täby.

 

T-benstek från Percys Kött

Att laga den perfekta hängmörade T-bensteken på grillen kan vara en konstform, men här är fyra enkla tips för att garantera succé:

1. Förbered köttet: Ta ut T-bensteken från kylen cirka en timme innan grillning för att låta den nå rumstemperatur. Detta hjälper till att få en jämn tillagning och säkerställer att köttet blir tillagat till perfektion.

2. Krydda enkelt: Med så högkvalitativt kött behöver du bara enkel kryddning. Lite flingsalt och nymald svartpeppar är allt du behöver för att framhäva smakerna.

3. Använd indirekt värme: Lägg T-bensteken på grillens svalare del först, med benet vänd mot de heta kol. På detta sätt kan köttet tillagas långsamt, vilket bevarar saft och smak.

4. Vänd köttet för att få det perfekt tillagat: Efter cirka 15 minuter, flytta steken till den heta delen av grillen för att ge den en krispig yta. Glöm inte att regelbundet vända på köttet för att förhindra att det bränns.

Oavsett om du är en erfaren grillmästare eller bara vill prova något nytt, kommer vår hängmörade T-benstek att ge ditt sommarevenemang en smakupplevelse utöver det vanliga. Besök Percys Kött i Norrviken eller Täby idag och skapa ditt eget grillmästerverk!

Beställ här:

https://percys.se/products/t-bensstek-black-angus