pickup icon

Percys Kött i Norrviken


Percys Kött i Norrviken

När du tar steget in i vår butik i Norrviken kan du ha höga förväntningar på att få ett gott bemötande, goda råd och tips samt att lämna butiken med en kasse fylld med varor av högsta kvalitet. Varor som ger dig och dina matgäster en härlig matupplevelse. Varje vardag pågår ett intensivt hantverk på Percys.

Kroppkakor tillverkas, stekar styckas och binds, maträtter komponeras och bufféer anrättas. Vi hoppas att vårt hantverk hamnar på ditt bord och blir uppskattat av alla som får ta del. Vi har inga bokningstider med lång framförhållning. Du kommer till oss och får hjälp med ditt behov medan du väntar.

Vår Historia

Percys Kött, en etablerad kött- och delikatessbutik i Stockholm, grundades av Percy Lindahl på 1960-talet. Ursprungligen beläget i Edsberg, Sollentuna, blev företaget snabbt känt för sina högkvalitativa köttlådor, vilka köptes av Sollentunas invånare.

För att möta en växande efterfrågan, flyttade Percys Kött till ett större utrymme i Norrviken. Här utvecklades verksamheten ytterligare, med inrättandet av ett kök och introduktionen av färdiglagade rätter - en nyhet som blev mycket populär bland kunderna. Percy Lindahls hemlagade pölsa är idag en riktig delikatess och känd i hela stor-Stockholm.

När butiken i Norrviken även den började bli trång, valde Percys Kött att expandera genom att överta grannlokalen, vilket möjliggjorde en flerdubbling av butiksyta. Denna expansion har hjälpt företaget att fortsätta växa och erbjuda sina kvalitetsprodukter till fler kunder.

Percys Kött är inte bara ett företag, det är en tradition av kvalitet och smak som uppskattas av Stockholmarna. Genom åren har det utvecklats till att bli mer än bara en köttbutik, det är nu ett namn som är synonymt med kvalitet och tradition inom köttbranschen i Stockholm.

Våra Ordinarie öppettider i butiken

Måndag - onsdag

10.00 - 17.00

Torsdag - Fredag

10.00 - 18.00

Lördag

10.00 - 14.00

Söndag

Stängt

 

info@percys.se

Telefon 08-754 43 30

 

Så hittar du till oss

Butikens adress:
Kistavägen 2A
19270 Sollentuna
Pendeltåg: Norrvikens station
Busshållplats: Norrvikens station
Parkeringsplats: Stinsgränd och på Kistavägen finns gratisplatser med P-skiva.

 

Betalmedel i butiken

- Swish 123 56 080 21

- Kort (Visa, Mastercard och American Express)

- Kontanter (Kronor, ej utländsk valuta)

- Edenred (lunchförmån) / Rikskortet

- Fakturaköp för godkända företagskunder

 

Hemleverans

Vi erbjuder beställning med hemleverans.

- Foodora, köp dagens lunch och sallader för dig som bor i Sollentuna. 

 

Rabatter och erbjudanden

Karma