pickup icon

Veckans erbjudande vecka 20


Våren är äntligen här med härliga temperaturer. Vi träffar just nu många gamla stamkunder som återigen kan besöka butiken efter vaccination, det glädjer oss otroligt mycket. Vi vill ändå påminna alla om att visa hänsyn och hålla lite extra avstånd i butiken. 

Nu när man kan börja umgås utomhus på riktigt vill vi påminna om att vi självklart kan hjälpa till med catering och bufféer. Prata med oss i butiken, ring eller maila så hjälper vi till att sätta ihop ett upplägg som passar just din tillställning!

Under veckan kommer vi att utöka vårt korv och charkuterisortiment med produkter från en riktigt vass producent, Vaggeryds charkuturier. Percys kött i Norrviken blir den första och så vitt vi vet ända butiken i Stockholm som kommer kunna erbjuda dessa delikatesser från Småland.

Har du inte sett det ännu så finns Percys supergoda högrevsburgare att köpa i lådor om 12 eller 24 stycken på webbshoppen, supersmidigt och med snabb hemleverans beställ här

Vi är nu igång med vårt samarbete med Foodora, som erbjuder hemleverans av  dagens lunch och sallader mellan 10-14 måndag-fredag beställ här

 

Dagens rätt v20

Måndag Biffstroganoff med ris

Tisdag Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag Bouillabaisse med ört aioli

Torsdag Percys ugnspannkaka med lingonsylt och ärtsoppa

Fredag Texas-"no-bean"-chili med picklade grönsaker, bönsallad och bröd 

 

Vi påminner om att du kan handla våra varor online på vår webbshopp. Vi levererar hem till dörren onsdag 17-22, torsdag 17-22, fredag 17-22 och lördag 17-22. Du kan även beställa online och hämta varorna i butiken! Till webbshoppen. 

Som du kanske har märkt finns ingen kött, fisk i webbutiken. Det går utmärkt att beställa kött och fisk från butikens ordiariesortiment för avhämtning på lastkaj eller i butiken. Till kött & övrigt butikssortiment. 

Ring eller maila in din order på 08-7544330 eller info@percys.se.

 

 

Veckans erbjudanden

Kalvinnanlår 319kr/kg (ordinarie pris 359kr/kg)

Rullader med rökt sidfläsk 229kr/kg (ordinarie pris 299kr/kg)

Isterband 79kr/kg (ordinarie pris 99kr/kg)

1/2 Västerbottenpaj 99kr/st (ordinarie pris 199kr/kg)

Äppelcider 700ml 55kr/st (ordinarie pris 69kr/st)

 

 

Helgmeny för 2 pers 595kr

En härlig färdiglagad 3-rättersmiddag för 2 personer av våra bästa råvaror.

Vårtapas

med Percys fröknäcke

Inkokt lax

med dillmajonnäs, citron och färskpotatis

Jordgubbspaj

med vaniljsås

 

 Hämta från Fredag kl 10.00 i butiken/lastkaj eller få helgmenyn hemkörd på fredag 17-22 eller lördag 17-22.