pickup icon

Veckans erbjudande vecka 14


Påsken är snart över och både kunder och personal på Percys har fått unna sig lite välförtjänt ledighet. Vi vill framföra ett stort tack till alla kunder som hjälpts åt att respektera restriktionerna om maxantal i butiken, ni har väntat tålmodigt för att få besöka oss och det är vi väldigt tacksamma för! Efter lite försening så har äntligen vår nya hängmörningskyl kommit på plats och fyllts upp i butiken. Fråga gärna om du vill veta mer om vad som hänger och mognar i skåpet!

Från och med onsdag kommer möjligheten att handla dagens lunch, tillagad av våra kockar, finnas genom Foodora. Med andra ord kommer det finnas en dagens rätt varje dag måndag-fredag. Vi har också återigen kommit igång med våra goda och matiga sallader!

 

Vi påminner om att du kan handla våra varor online på vår webbshopp. Vi levererar hem till dörren onsdag 17-22, torsdag 17-22, fredag 17-22 och lördag 17-22. Du kan även beställa online och hämta varorna i butiken! Till webbshoppen. 

Som du kanske har märkt finns ingen kött, fisk i webbutiken. Det går utmärkt att beställa kött och fisk från butikens ordiariesortiment för avhämtning på lastkaj eller i butiken. Till kött & övrigt butikssortiment. 

Ring eller maila in din order på 08-7544330 eller info@percys.se.

 

 

Veckans erbjudanden

Högrevsburgare 159:-/kg (ordinarie pris 199:-/kg)

Gustavskorv 139:-/kg (ordinarie pris 179:-)

Rökt och rimmat sidfläsk 129:-/kg (ordinarie pris 149:-)

Flankstek 279kr/kg (ordinarie pris 349kr/kg)

Laxpaj 149kr/kg (ordinarie pris 169kr/kg)

 

 

Helgmeny v.14 för 2 pers 595kr

En härlig färdiglagad 3-rättersmiddag för 2 personer av våra bästa råvaror.

 

Toast skagen

Kalvfärsbiffar med potatispuré och kantarellsås

Vaniljpannacotta med hallon

 

​