pickup icon

Vecka 25


Hallå i värmen!

Vi har haft en otrolig tur med vädret under helgen och det ser fortsatt ljust ut under nästkommande vecka. Det betyder många fina dagar där grillen kan glöda. Vi hjälper dig gärna med att hitta fin fina köttbitar till grillen.

Vi närmar oss nu midsommar med stormsteg. Vi påminner om att midsommarlådan finns att beställa på vår webshop. Antingen för utkörning eller upphämtning! beställ här. Det finns även möjlighet för dig att plocka ihop ditt eget midsommarbord antingen i butiken eller på våran webbshop. Upplev en genui matupplevelse i midsommar med Percys Kött. Vi har flera goda sillar, gubbröra, skagenröra, gravad och kallrökt lax, janssons frestelse och utsökta köttbullar.

Glöm inte bort att efter midsommarlunchen kommer en härlig grillkväll. Vi har bland annat laddat upp köttdisken med svenskt hängmörat kött på ben, alla tänkbara Black angus styckdetaljer, Waguy från tre länder och magiskt mört lammkött. Vi har såklart massa annat gott också!   

Vi har gjort i ordning ett antal lådor för att underlätta dina inköp. Boka eller beställ på webbshopen.

 

Handla gärna våra varor online på vår webbshopp. Vi levererar hem till dörren tisdag 17-22, onsdag 17-22, torsdag 17-22,  Du kan även beställa online och hämta varorna i butiken! Till webbshoppen. 

Du kanske har märkt att det inte finns kött eller fisk i webbutiken. Det går utmärkt att beställa kött och fisk från butikens ordiariesortiment för avhämtning på lastkaj eller i butiken. Till kött & övrigt butikssortiment. 

 

Vi önskar dig en fin midsommar! 

 

 

 

 

BUTIKENS ÖPPETTIDER MIDSOMMARVECKAN

 

Tänk på att handla med hänsyn under högtiden. I början av veckan kommer det var mindre kunder i butiken så planera gärna dina inköp till måndagen eller tisdagen. 

Om det är mycket människor i butiken ta en kölapp och ställ dig på torget. Vi har satt upp en extra display i skyltfönstret.

 

Måndag      10 - 18 

Tisdag     10 - 19

Onsdag     9 - 19

Torsdag    9 - 19

Fredag    STÄNGT

Lördag    STÄNGT

Söndag    STÄNGT